[afbeelding src=”https://fem-invest.nl/wp-content/uploads/swoosh.png” width=”80vw” left=”-100px” top=”2em” opacity=”0.1″]

 

Direct start

Als je start met investeren kan dat zeker voor een eerste keer best spannend zijn.
Met persoonlijke begeleiding neem ik je aan de hand mee zodat jij er vertrouwd mee wordt.

[afbeelding src=”/wp-content/uploads/patricia-transparant-1047×1600.png” width=”24vw” right=”10%” bottom=”0″ opacity=”1″ visibility=”hide-for-small”]
[vlak kleur=”licht” opacity=”1″ height=”32vh” top=”0″ width=”100vw”] [afbeelding src=”/wp-content/uploads/shutterstock_474417595-scaled.jpg” width=”40vw” left=”0″ top=”24vh” class=”rounded-topright rounded-bottomright” opacity=”0.8″ visibility=”hide-for-medium”] [vlak kleur=”paars” class=”rounded-topleft rounded-bottomleft” opacity=”0.2″ right=”0″ height=”32vh” top=”0″ width=”80vw”]

Fem Invest

 

Ben je er klaar voor en wil je direct jouw mogelijkheden voor investeren bekijken dan is het Direct Start pakket het ideale pakket voor jou. Jouw persoonlijke “Direct Start” begint met een “gratis” kick-start gesprek en zet je op de juiste koers om direct te investeren.

In een persoonlijke kennismaking gaan we in gesprek over:

Wat voor investeerder je bent 
Wat je doel is op kort en lang termijn
Wat je budget is
Welke mogelijkheden er zijn

En als alles goed voelt, begeleid ik jou bij het maken van je eerste investering.

Neem contact

 

Testimonials

Els de Boer

"

Ik wilde meer weten over beleggen, welke mogelijkheden er zijn, hoe ik dat zelf kan doen en was op zoek naar gelijkgestemden die hier mee bezig zijn en zo ben ik in contact gekomen met Patricia. Heel laagdrempelig zijn we in gesprek gegaan en heeft ze mij laten zien hoe zij dat heeft georganiseerd en hebben we besproken wat voor mij interessant kon zijn. Het heeft mijn blik groter gemaakt en heb meer duidelijkheid gekregen in wat ik wil en al mijn eerste stappen gemaakt. Ik vond het contact met haar erg waardevol.

Els de Boer

"

In een gesprek met Patricia over sparen en beleggen was mijn interesse gewekt en wilde ik het wel eens gaan proberen.
Ik vond het ook echt wel uitdagend hoor, maar Patricia heeft mij stap voor stap meegenomen in alles, waardoor het uiteindelijk minder spannend was dan ik dacht. Door haar enthousiasme en alle gesprekken die we hebben gehad en nog steeds hebben, heb ik ook heel veel geleerd van haar en kan ook altijd bij haar terecht mocht dat nodig zijn. Ik ben erg blij met haar hulp en het groeiende resultaat.

Simone D

 

"

Als ondernemer was ik op zoek naar een voor mij goede vorm voor ’t pensioensparen en ben daardoor in contact gekomen met Patricia. Zij heeft me heel deskundig geholpen met mijn vraagstuk en heeft alle tijd genomen om verschillende opties te bespreken, waardoor ik een goed besluit heb kunnen nemen.

Ook nu onderhoudt zij nog met regelmaat contact, wat ik persoonlijk erg waardeer.

Pauline Schepers

"

Ik kreeg van mijn ouders een schenking in cryptovaluta. Als leek was dat voor mij toch wel een spannend en apart wereldje. Patricia heeft mij erg geholpen met de opstartfase. Door alles te regelen, terwijl ik aan de zijlijn meekeek en de uitleg kreeg over wat ze aan het doen was. Ook later is haar begeleiding goed. Ik kan bij haar terecht met al mijn vragen en ze zoekt als het nodig is dingen voor mij uit.
Ze ontzorgt echt bij een toch wel lastige materie.
Ondertussen ben ik mede door Patricia al wat beter thuis in het “spannende aparte wereldje” en heb ik op het ingelegde bedrag al een aardig rendement.

Jacqueline H