[afbeelding src=”https://fem-invest.nl/wp-content/uploads/swoosh.png” width=”80vw” left=”-100px” top=”2em” opacity=”0.1″]

 

Over Patricia

Investeren voor een leuk leven
Een goed betaalde baan, een leuk huis, gezonde kinderen en een fijne relatie. Er was niets mis met mijn leven. Toch verlangde ik intens naar meer vrijheid. Vrije tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hoe kan ik ontsnappen uit de ratcace en het leven leiden wat ik wil.

Ik wist niets van beleggen en financiën en toch wist ik dat daar de oplossing is.

Lezen, leren en onderzoeken…..stap voor stap.

Door bewust en gericht stappen te zetten in wat voor jou waardevol is, is alles mogelijk. Totdat je op een gegeven moment achterom kijkt en denkt: wauw, het is me gelukt!

Wat voor mij werkt, is er ook voor jou. Ik ontwikkelde Fem Invest om dit voor iedereen mogelijk te maken. Een praktische, laagdrempelige omgeving die je helpt gericht stappen te zetten richting de opwaartse spiraal van financiële ruimte.

Want in bewuste stappen kunnen we alles voor elkaar krijgen.

[vlak kleur=”licht” opacity=”1″ height=”32vh” top=”0″ width=”100vw”]

 

Wie ik ben

Ik ben Patricia Bogaerts, moeder van 2, partner van en enkele jaren geleden in de wereld van investeren gedoken om uit te vinden hoe ik mijn geld aan het werk kon zetten om meer financiële ruimte te creëren, meer vrijheid en mogelijkheden in mijn leven te ontwerpen.

Van een interesse naar een passie om mijn ontdekkingen met jou te delen.

Mijn conclusie is dat een leven met vrijheid, blijheid & betekenisvolle ruimte véél simpeler is dan de meeste mensen denken. Met begeleiding en inspiratie wil ik je graag laten zien hoe ik het aanpak, en hoe jij hetzelfde kunt doen.

Lees meer over crypto

 

Testimonials

Els de Boer

"

Ik wilde meer weten over beleggen, welke mogelijkheden er zijn, hoe ik dat zelf kan doen en was op zoek naar gelijkgestemden die hier mee bezig zijn en zo ben ik in contact gekomen met Patricia. Heel laagdrempelig zijn we in gesprek gegaan en heeft ze mij laten zien hoe zij dat heeft georganiseerd en hebben we besproken wat voor mij interessant kon zijn. Het heeft mijn blik groter gemaakt en heb meer duidelijkheid gekregen in wat ik wil en al mijn eerste stappen gemaakt. Ik vond het contact met haar erg waardevol.

Els de Boer

"

In een gesprek met Patricia over sparen en beleggen was mijn interesse gewekt en wilde ik het wel eens gaan proberen.
Ik vond het ook echt wel uitdagend hoor, maar Patricia heeft mij stap voor stap meegenomen in alles, waardoor het uiteindelijk minder spannend was dan ik dacht. Door haar enthousiasme en alle gesprekken die we hebben gehad en nog steeds hebben, heb ik ook heel veel geleerd van haar en kan ook altijd bij haar terecht mocht dat nodig zijn. Ik ben erg blij met haar hulp en het groeiende resultaat.

Simone D

 

"

Als ondernemer was ik op zoek naar een voor mij goede vorm voor ’t pensioensparen en ben daardoor in contact gekomen met Patricia. Zij heeft me heel deskundig geholpen met mijn vraagstuk en heeft alle tijd genomen om verschillende opties te bespreken, waardoor ik een goed besluit heb kunnen nemen.

Ook nu onderhoudt zij nog met regelmaat contact, wat ik persoonlijk erg waardeer.

Pauline Schepers

"

Ik kreeg van mijn ouders een schenking in cryptovaluta. Als leek was dat voor mij toch wel een spannend en apart wereldje. Patricia heeft mij erg geholpen met de opstartfase. Door alles te regelen, terwijl ik aan de zijlijn meekeek en de uitleg kreeg over wat ze aan het doen was. Ook later is haar begeleiding goed. Ik kan bij haar terecht met al mijn vragen en ze zoekt als het nodig is dingen voor mij uit.
Ze ontzorgt echt bij een toch wel lastige materie.
Ondertussen ben ik mede door Patricia al wat beter thuis in het “spannende aparte wereldje” en heb ik op het ingelegde bedrag al een aardig rendement.

Jacqueline H

Samen leren & Samen groeien