Partner Links

Het vinden van de juiste partners is cruciaal voor het succes van beleggers van alle niveaus. Nog té vaak komen mensen uit bij platformen waar de betrouwbaarheid twijfelachtig is. Daarom deel ik partners waar ik gebruik van maak én die ik zorgvuldig heb samengesteld.

Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun betrouwbaarheid, reputatie en kwaliteit van dienstverlening. Ik werk alleen samen met gerenommeerde bedrijven die bekend staan om hun integriteit en bewezen trackrecord die je kunnen helpen je beleggingsdoelen te bereiken.

Door gebruik te maken van mijn affiliate links, kun je profiteren van exclusieve voordelen en aanbiedingen die specifiek via deze links beschikbaar zijn. Dit betekent dat ik hiervoor een kleine vergoeding ontvang. Deze vergoeding heeft geen invloed op jouw kosten of rendement.

Bitvavo Fem-Invest

Nederlandse Crypto Exchange

Koop, verkoop en bewaar meer dan 190 digitale valuta bij het grootste cryptocurrency handelsplatform van Nederland: Bitvavo met meer dan 1 miljoen klanten. Dit platform is ideaal voor handelaren vanwege het gebruiksgemak en ruim assortiment aan cryptocurrencies. Daarnaast is het kopen en verkopen van crypto’s zeer gebruiksvriendelijk

Bitvavo is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) en werkt met geavanceerde compliance voorschriften.

Met welkomstbonus: €1.000 gratis handelen via de onderstaande knop.

meer info
ByBit Fem-Invest

Internationale Crypto Exchange

Bybit is een internationale crypto exchange met meer dan 10 miljoen klanten en meer dan 100 digitale valuta die je kunt traden via spot. ByBit is geschikt voor de meer gevorderde gebruiker.

De bewaardienst van crypto en fiat naar crypto wordt voorzien door het Nederlandse geregistreerde SATOS B.V.

$20-$40 USDT gratis bij je eerste deposit via onderstaande knop

meer info
Knaken Fem Invest

Nederlandse & Innovatieve Broker

Knaken is een Nederlandse broker met hele innovatieve features als het gaat over sparen, betalen en crypto ontwikkelingen. Knaken is door het eenvoudig en duidelijke platform zeer geschikt voor de beginnende én de ervaren gebuiker. 

Knaken is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) en werkt met geavanceerde compliance voorschriften.

meer info
Gold Republic Fem Invest

Nederlandse Edelmetalen broker

Een goed gespreide portefeuille bevat ook edelmetalen. Koop goud, zilver en platinum fysiek bij de marktleider van Nederland met AFM vergunning, laat het professioneel opslaan in een kluis naar keuze. 

Jij bent100% juridisch eigenaar, wat betekent dat alle aangekochte edelmetalen te allen tijde jouw eigendom is.

NU gratis 1 gram goud á €58 bij het openen van een nieuw account

meer info