Het begon bij een gevoel….

Een goed betaalde baan, een leuk huis, gezonde kinderen en een fijne relatie. Er was niets mis met mijn leven. Toch verlangde ik intens naar meer vrijheid. Vrije tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hoe kan ik ontsnappen uit de ratcace en het leven leiden wat ik wil.

Ik wist niets van beleggen en financiën en toch wist ik dat daar de oplossing is.

Lezen, leren en onderzoeken…..stap voor stap.

Door bewust en gericht stappen te zetten in wat voor jou waardevol is, is alles mogelijk. Totdat je op een gegeven moment achterom kijkt en denkt: wauw, het is me gelukt!

Wat voor mij werkt, is er ook voor jou. Ik ontwikkelde Fem Invest om dit voor iedereen mogelijk te maken. Een praktische, laagdrempelige omgeving die je helpt gericht stappen te zetten richting de opwaartse spiraal van financiële ruimte.

Want in bewuste stappen kunnen we alles voor elkaar krijgen.

Patricia-Fem-Invest

Over mij

Ik ben Patricia, moeder van 2 & partner van. Enkele jaren geleden ben ik in de wereld van investeren gedoken om uit te vinden hoe wij ons geld aan het werk kon zetten om meer financiële ruimte te creëren, meer vrijheid en mogelijkheden in ons leven te ontwerpen.

Van een interesse naar een passie om mijn ontdekkingen met jou te delen.

Mijn conclusie is dat een leven met vrijheid, blijheid & betekenisvolle ruimte véél simpeler is dan de meeste mensen denken. Met begeleiding en inspiratie wil ik je graag laten zien hoe ik het aanpak én hoe jij hetzelfde kunt doen.

Maar daar hield mijn reis niet op. Ik wilde ook écht het verschil maken een oplossing wat bijdraagt aan alles waar ik voor sta.

Hoe mooi is het dan als je de beste mensen treft om dit samen te realiseren. Met een fantastisch team van mooie mensen, genieën in hun vak hebben wij de Tradingbot FemTrade uitgebracht.

Een mijlpaal waar ik zo trots op ben!