[vlak kleur=”licht” opacity=”1″ height=”32vh” top=”0″ width=”100vw”]

 

[afbeelding src=”/wp-content/uploads/shutterstock_474417595-scaled.jpg” width=”40vw” left=”0″ top=”24vh” class=”rounded-topright rounded-bottomright” opacity=”0.8″] [vlak kleur=”paars” class=”rounded-topleft rounded-bottomleft” opacity=”0.2″ right=”0″ height=”32vh” top=”0″ width=”80vw”]

Risicodisclaimer:

 

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) jouw inleg verliezen. Beleg daarom nooit met geld dat je niet kunt missen. Voordat je dergelijke transacties uitvoert, moet je ervoor zorgen dat je volledig op de hoogte bent van de bijbehorende risico’s. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De informatie op deze website is uitsluitend informatie uit persoonlijke titel en interesse. Er kunnen geenszins rechten worden ontleend aan opinies, nieuwsberichten, onderzoeken, analyses, prijzen en andere informatie die worden vermeld op deze website en/of worden aangeboden, deze zijn uit persoonlijke titel en interesse en zijn geen beleggingsadvies en kunnen niet als advies worden beschouwd. Fem-Invest.nl is geen financieel adviseur. Fem-invest.nl is exclusief gericht op volwassenen.

Neem contact

 

Testimonials

Els de Boer

"

Ik wilde meer weten over beleggen, welke mogelijkheden er zijn, hoe ik dat zelf kan doen en was op zoek naar gelijkgestemden die hier mee bezig zijn en zo ben ik in contact gekomen met Patricia. Heel laagdrempelig zijn we in gesprek gegaan en heeft ze mij laten zien hoe zij dat heeft georganiseerd en hebben we besproken wat voor mij interessant kon zijn. Het heeft mijn blik groter gemaakt en heb meer duidelijkheid gekregen in wat ik wil en al mijn eerste stappen gemaakt. Ik vond het contact met haar erg waardevol.

Els de Boer

"

In een gesprek met Patricia over sparen en beleggen was mijn interesse gewekt en wilde ik het wel eens gaan proberen.
Ik vond het ook echt wel uitdagend hoor, maar Patricia heeft mij stap voor stap meegenomen in alles, waardoor het uiteindelijk minder spannend was dan ik dacht. Door haar enthousiasme en alle gesprekken die we hebben gehad en nog steeds hebben, heb ik ook heel veel geleerd van haar en kan ook altijd bij haar terecht mocht dat nodig zijn. Ik ben erg blij met haar hulp en het groeiende resultaat.

Simone D

 

"

Als ondernemer was ik op zoek naar een voor mij goede vorm voor ’t pensioensparen en ben daardoor in contact gekomen met Patricia. Zij heeft me heel deskundig geholpen met mijn vraagstuk en heeft alle tijd genomen om verschillende opties te bespreken, waardoor ik een goed besluit heb kunnen nemen.

Ook nu onderhoudt zij nog met regelmaat contact, wat ik persoonlijk erg waardeer.

Pauline Schepers

"

Ik kreeg van mijn ouders een schenking in cryptovaluta. Als leek was dat voor mij toch wel een spannend en apart wereldje. Patricia heeft mij erg geholpen met de opstartfase. Door alles te regelen, terwijl ik aan de zijlijn meekeek en de uitleg kreeg over wat ze aan het doen was. Ook later is haar begeleiding goed. Ik kan bij haar terecht met al mijn vragen en ze zoekt als het nodig is dingen voor mij uit.
Ze ontzorgt echt bij een toch wel lastige materie.
Ondertussen ben ik mede door Patricia al wat beter thuis in het “spannende aparte wereldje” en heb ik op het ingelegde bedrag al een aardig rendement.

Jacqueline H